blog-logo

„Teleşcoala” te pregăteşte de Bacalaureat, sesiunea de toamnă

„Teleşcoala” te pregăteşte de Bacalaureat, sesiunea de toamnă

Emisiunea „Teleşcoala” se reia la TVR 2 din 27 iulie, pentru a veni în ajutorul elevilor care se pregătesc pentru cea de cea de-a doua sesiune a examenului naţional de Bacalaureat.

Pentru elevii care doresc o mai bună pregătire, în perioada 27 iulie – 21 august, TVR 2 va redifuza cursurile „Teleşcoala”.

Astfel, începând din 27 iulie, de luni până vineri, cei aflaţi în pragul susţinerii examenelor de Bacalaureat pot urmări lecţii dimineaţa, începând cu ora 9:00, iar în a doua parte a zilei, lecţiile sunt programate de la ora 15:00.

Materiile de exament pentru clasa a XII-a sunt predate de către profesori experimentaţi, pe baza manualelor aprobate de Ministerul Educației și Cercetării.

Alte articole:   Elena Udrea, condamnată la 8 ani de închisoare EXECUTARE în dosarul campaniei prezidențiale, pentru spălare de bani – Ioana Băsescu: 5 ani de închisoare!

Cursurile pot fi urmărite atât la TVR2, cât şi online pe canalul de YouTube al TVR, pe pagina de Facebook a emisiunii şi pe tvr.ro.

Potrivit Ministerul Educației și Cercetării, examenele se vor defăşura începând cu sfârşitul lunii august.

Program unic, „Teleșcoala” este o emisiune produsă integral de Televiziunea Română, în colaborare cu Ministerul Educației și Cercetării.

Orarul primei săptămâni

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate