blog-logo

Spectacole de teatru pentru copii, în weekend, la Bastionul Țesătorilor

Spectacole de teatru pentru copii, în weekend, la Bastionul Țesătorilor

Teatrul Arlechino Braşov organizează sâmbătă și duminică, două spectacole de teatru atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari.

Așadar, în acest weekend, Teatrul Arlechino îi așteaptă pe copii la Bastionul Țesătorilor, unde vor fi puse în scenă spectacolele „Aladin și lampa fermecată” și “Gulliver în țara păpușilor”.

“Aladin și lampa fermecată”

Spectacolul de teatru se va desfășura astăzi, 25 iulie 2020, de la ora 11:00.

Celebra poveste „Aladin și lampa fermecată”, este pusă în scenă într-o manieră ce îmbină tradiția cu modernismul. Rezultă unul dintre cele mai frumoase basme ale copilăriei, un spectacol colorat, cu păpuși fascinante, în care jocul de lumini, muzica, decorul și costumele, totul ne duce cu gândul la acea lume misterioasă, fascinantă a Orientului Mijlociu.

Alte articole:   CFR retrage din circulaţie mai multe locomotivele electrice după accidentul feroviar din Galați

Aladin și lampa lui fermecată sunt elementele cheie ale acestui spectacol inedit, pe marginea lor constituindu-se și celelalte personaje care dau o notă umoristică: duhul, sultanul, vrăjitorul, vizirul, slujnica. Și cum nu există poveste nemuritoare fără final fericit, iar dragostea învinge întotdeauna în povești, întalnim și aici o frumoasă prințesă care reușește să îi fure inima lui Aladin…prințesa Budur.

Prețurile complete ale biletelor sunt următoarele:

  • 16 lei pentru adulți
  • 13 lei pentru pensionari
  • 10,5 lei pentru copii

Acestea sunt formate din prețul biletului pentru spectacol (9 lei) și taxa de acces în Bastion (7 lei – adulți; 4 lei – pensionari; 1,5 lei – copii).

Biletele se achiziționează la intrarea în Bastion, înainte de începerea spectacolului.

Accesul spectatorilor se va face începând cu ora 10.00.

Alte articole:   Lege promulgată: Concediu plătit de doi ani pentru cei care adoptă copii

“Gulliver în țara păpușilor”

Spectacolul se va desfășura Duminică, 26 iulie 2020, de la ora 11:00.

Personajele principale sunt două păpuși, o fetiță și un băiat, care doresc să se joace cu cățelul Grivei. Hapsânul, adică omul cel rău, este stăpânul lui Grivei și, totodată, cel care le strică jocul copiilor și nu-l hrănește pe Grivei.

În acest moment intervine Gulliver cu ajutorul păpușilor care, după multe peripeții, îl pedepsește pe Hapsân. Jocul păpușilor este împletit cu jocul actorilor, dându-le astfel posibilitatea copiilor să participle activ la piesă.

Prețurile complete ale biletelor sunt următoarele:

  • 16 lei pentru adulți
  • 13 lei pentru pensionari
  • 10,5 lei pentru copii.

Acestea sunt formate din prețul biletului pentru spectacol (9 lei) și taxa de acces în Bastion (7 lei – adulți; 4 lei – pensionari; 1,5 lei – copii). De asemenea, biletele se achiziționează la intrarea în Bastion, înainte de începerea spectacolului.

Alte articole:   Apare o nouă obligativitate pentru proprietarii care-și vând mașinile

Accesul spectatorilor se va face începând cu ora 10.00.

Conform măsurilor de siguranță, la intrarea în perimetrul destinat evenimentelor se va măsura temperatura participanților, este OBLIGATORIE purtarea măștii de protecție pe întreaga durată a spectacolului, cât și păstrarea distanței minime de 1.5 m, atât la intrarea, cât și la ieșirea din perimetru, și va fi pusă la dispoziție soluție pentru dezinfectarea mâinilor.

Spectacorii sunt rugați să respecte întocmai măsurile de siguranță mai sus menționate pentru siguranța tuturor și buna desfășurare a evenimentelor.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.