blog-logo

Oamenii legii au dat, într-o singură zi, sancțiuni în valoare totală de 14.700 de lei

Oamenii legii au dat, într-o singură zi, sancțiuni în valoare totală de 14.700 de lei

Sub autoritatea Instituției Prefectului, în ultimele 24 de ore, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, polițiști locali, în colaborare cu jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Brașov, au continuat să desfășoare activități de verificare în zonele aglomerate, centrele comerciale, piețe, târguri și terase, dar și în mijloacele de transport în comun, cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului SARS-Cov-2.

Cu ocazia activităților desfășurate ieri, 24 iulie 2020, la nivelul județului Brașov, au fost verificate 167 de societăți comerciale și persoane fizice autorizate.

În cadrul acțiunilor au fost aplicate 69 de sancțiuni contravenționale, dintre acestea 26 sancțiuni contravenționale fiind pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, 19  sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și 19 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195/2002 R privind circulația pe drumurile publice.

Alte articole:   În spitalele din județul Brașov sunt internate 302 persoane cu COVID-19

Valoarea totală a sancțiunilor contravenționale aplicate este de peste 14.700 lei.

În cadrul acțiunilor au avut loc și activități preventive de informare, dar și de verificare a modului de respectare a normelor legale în vigoare pe timpul stării de alertă, în mijloacele de transport în comun.

Reamintim faptul că siguranța cetățenilor este prioritară pentru toate instituțiile cu atribuții în domeniul ordinii și liniștii publice, astfel, activitățile vor continua și în perioada următoare în vederea conștientizării tuturor cetățenilor cu privire la necesitatea respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate