blog-logo

Opt bovine au fost găsite moarte de autorități, la Râșnov

Opt bovine au fost găsite moarte de autorități, la Râșnov

În această dimineață, în jurul orei 10.45, Inspectoratul de Poliție Județean Brașov a fost sesizat prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că, în proximitatea unei societăți comerciale de colectare deșeuri, situată în apropierea orașului Râșnov, s-ar afla 8 bovine decedate, existând suspiciunea că ar fi băut apă dintr-un părâu situat în apropierea acestei societăți.


La fața locului s-au deplasat, de îndată, polițiști din cadrul Poliției Orașului Râșnov, unde au găsit un număr de 8 bovine decedate, în vecinătate fiind amplasată o societate comercială, ce are profil de depozitare a deșeurilor, iar în apropierea acesteia existând un pârâu.


Din primele cercetări efectuate, s-a stabilit faptul că bovinele ar fi băut apă din niște bălți și nu din albia vreunui părâu.
Cu privire la acest incident au fost anunțati reprezentanții Gărzii de Mediu și Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Brașov.

Alte articole:   5 elemente de bază de luat în considerare înainte de a înființa o afacere de comerț electronic


Urmează a fi efectuată necropsia animalelor de către Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Brașov, în vederea stabilirii cauzei reale a survenirii decesului.
S-a constituit echipă operativă formată din polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov – Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase și reprezentanți ai Gărzii de Mediu Brașov, care efectuează verificări cu privire la condițiile de depozitare și păstrare a deșeurilor, precum și cu privire la condițiile de asigurare a punctului de lucru, urmând ca la finalizarea acestora, dacă vor fi constatate deficiențe și în funcție de rezultatul necropsiei animalelor să fie luate măsurile legale.


În cauză, polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului.

Alte articole:   Primăria a anunțat că închide circulația rutieră pe strada Cerbului!

Foto: Newsar

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.