blog-logo

Încă un angajat al Penitenciarului Codlea a fost confirmat cu coronavirus

Încă un angajat al Penitenciarului Codlea a fost confirmat cu coronavirus

Un alt angajat al Penitenciarului Codlea a fost confirmat cu SARS-CoV-2, a anunţat, miercuri seară, Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP), potrivit News.ro.

Potrivit ANP, poliţistul nu a intrat în contact cu deţinuţii.

Vă informăm că un angajat al Penitenciarului Codlea a fost confirmat pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2. Acesta a exercitat atribuţii de serviciu în sectorul administrativ, cu purtarea echipamentului de protecţie. Poliţistul de penitenciare nu a interacţionat cu persoane private de libertate”, a transmis, miercuri seară, ANP.

Sursa citată menționează că verificările nu au relevat simptomatologie specifică COVID-19 în rândul persoanelor private de libertate, acestea fiind zilnic monitorizate de către personalul medical.

„Din punct de vedere administrativ, în conformitate cu prevederile metodologiei de intervenţie a sistemului penitenciar, angajaţii identificaţi contacţi au fost scoşi din serviciu şi vor rămâne la domiciliu. S-a procedat, de asemenea, la dezinfectarea căilor de acces şi a spaţiilor de lucru, urmând a fi aplicate, în continuare, măsurile cu caracter de prevenţie şi recomandările Direcţiei de Sănătate Publică Braşov”, a adăugat ANP.

Acesta este cel de-al doilea caz de infectare în rândul personalului de la Penitenciarul Codlea, după cel depistat la începutul lunii mai.

Alte articole:   Ministrul Educației: Numărul de elevi din clasele de liceu va fi redus
Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate