blog-logo

Un bărbat din Brașov s-a ales cu dosar penal pentru violență în familie și distrugere

Un bărbat din Brașov s-a ales cu dosar penal pentru violență în familie și distrugere

Polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “violența în familie” și  “distrugere”.

În fapt, la data de 21 iulie 2020, în jurul orei 20.00, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 51 ani din mun. Brașov, jud. Brașov, pe fondul unor discuții contradictorii și al consumului de băuturi alcoolice, ar fi agresat-o fizic pe soția sa, în vârstă de 41 ani, în timp ce se aflau la domiciliul comun.

De asemenea, cu ocazia cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul ar fi produs distrugeri la nivelul a două uși din locuință.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat.

În urma probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea  unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Misiune de transport dificilă a salvamontiștilor râșnoveni

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate