blog-logo

EXCLUSIV Topul infectărilor în localitățile din Brașov

EXCLUSIV Topul infectărilor în localitățile din Brașov

Primul ministru Ludovic Orban a declarat, aseară, că sunt monitorizate la nivelul județului Brașov trei localități unde s-ar putea impune măsurile de introducere a carantinei, din cauza numărului mare de persoane confirmate ca fiind infectate cu COVID 19.

Aceasta în contextul în care autoritățile, care pretind de la populație să se informeze din „surse oficiale”, refuză să le ofere opiniei publice. Mai mult, newsbv.ro a solicitat public, în conferinta de presă, ministrului Sănătății, Nelu Tătaru, săptămâna trecută, să dea publicității care este situația infectării cu coronavirus la nivelul localităților, dar acesta a pretins că nu este relevant și că toată lumea trebuie să respecte măsurile de protecție sanitară.

Alte articole:   ANRE propune plata în rate a facturii la energie electrică în cazul clienților vulnerabili

Iată că, la nivel de câteva zile, această informație pe care newsbv.ro a solicitat-o public, devine extrem de relevantă, pentru că vorbim despre carantinarea unor comunități întregi.

Întrucât „sursele oficiale” tac de nu se mai opresc, precizăm că am aflat, din surse neoficiale, cu rezervele aferente, care sunt localitățile unde există un număr mare de persoane confirmate ca fiind infectate cu coronavirus: TELIU, CRIZBAV, CRISTIAN, BUDILA, SĂCELE, AUGUSTIN, muncipiul BRAȘOV.

Având aceste informații, trebuie făcute câteva precizări: focarele de infecție au explodat în comunitățile defavorizate, unde locuiesc preponderent rromi. La Cristian, problemele au apărut la compania Hutchinson, unde mulți dintre angajați sunt cristoloveni.

Alte articole:   A crescut tariful la energia termică furnizată în sistem centralizat la Brașov

Pe de altă parte, faptul că și municipiul Brașov apare în acest top este firesc, având în vedere faptul că jumătate din populația Brașovului este aici, iar turiștii și-au adus și ei „aportul”, în mod cert, la această performanță.

Distribuie dacă îți place!
  1. Si de unde anume va provin acwste ”surse” neoficiale?!Sunt consilier local in comuna Augustin,si va pot spune ca nu exista nici macar un caz de Corona aici!Manipulare media…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.