blog-logo

Intrări și ieșiri separate în piețele agroalimentare din județul Brașov

Intrări și ieșiri separate în piețele agroalimentare din județul Brașov

Administratorii piețelor din județul Brașov sunt obligați să stabilească fluxuri clare de circulație în zona comercială.

Decizia a fost luată în urma întâlnirii dintre Prefectul Brașovului, Cătălin Văsii și administratorii piețelor agroalimentare din județ, pentru a stabili măsuri suplimentare de reducere a riscului de contaminare cu noul coronavirus, în contextul în care aceste locuri sunt considerate de specialiștii Direcției de Sănătate Publică Brașov ca fiind cu risc ridicat.

Prefectul județului Brașov, Cătălin Văsii a anunțat că a fost emisă o hotărâre a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, prin care sunt stabilite noi măsuri pentru evitarea riscului de răspândire a coronavirusului.

Printre aceste măsuri se numără și crearea, în piețele agroalimentare din tot județul, a unor fluxul clare de acces.

„În toate piețele agroalimentare din județ se vor lua măsuri ca toate zonele de intrare să fie separate de cele de ieșire, acesta fiind un flux care va reduce riscul de infectare. Hotărârea va fi transmisă primăriilor și comitetelor locale pentru situații de urgență, care au obligația de a o pune în aplicare”, a anunțat prefectul județului Brașov, Cătălin Văsii.

Prefectul a adăugat că urmează să aibă întâlniri și cu reprezentanții instituțiilor din județ cu atribuții în gestionarea epidemiei COVID-19, „pentru ca și ei să acorde o mai mare atenție piețelor agroalimentare, atât în ceea ce privește fluxurile de intrare-ieșire, cât și a măsurilor de protecție sanitară de comercianți, producători și cumpărători”.

Alte articole:   Rezultate foarte bune pentru luptătorii de la CSS Făgăraș - Transporturi Brașov la CN Constanța

Prefectul județului Brașov, Mihai-Cătălin Văsii, despre măsurile suplimentare pentru reducerea riscului de contaminare cu noul coronavirus în piețele agroalimentare din județ.

تم النشر بواسطة ‏‎Instituția Prefectului Județul Brașov‎‏ في الاثنين، ٢٠ يوليو ٢٠٢٠
Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.