blog-logo

Coronavirusul închide Casa Județeană de Pensii Brașov 48 de ore!

Coronavirusul închide Casa Județeană de Pensii Brașov 48 de ore!

Un focar de COViD 19 a închis Casa Județeană de Pensii Brașov. La această oră, toată lumea este evacuată din birouri și trimisă acasă. O firmă specializată va face dezinfecția în toate spațiile din clădire.

Contactată de newsbv.ro, Mady Brescan, directorul executiv al CJP Brașov, a precizat că, „potrivit prevederilor legale, timp de 48 de ore nu se lucrează cu publicul, pentru dezinfecție. Toate documentele de la populație și persoanele juridice pot fi transmis online sau prin poștă, cum era procedură în perioada stării de urgență”.

La acestă oră, la Casa Județeană de Pensii există un caz confirmat (un funcționar s-a infectat de la un membru al familiei), un alt caz este izolat acasă, cu suspiciune, iar foarte mulți dintre angajații CJP au intrat în contact direct cu cele două persoane.

Alte articole:   Lipsa personalului medical în şcoli face aproape imposibilă testarea elevilor

Reamintim că, la Casa Județeană de Pensii, de la începutul epidemiei, a mai fost un caz de infecție cu COVID 19, iar o persoană care lucra în această instituție, angajată la o firmă de curățenie, a decedat după ce s-a infectat cu coronavirus.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate