blog-logo

Vela: ,,Nu vreau să transmitem populației că urmează o stare de urgență. Trebuie să comunicăm mai bine pentru a fi respectate regulile”

Vela: ,,Nu vreau să transmitem populației că urmează o stare de urgență. Trebuie să comunicăm mai bine pentru a fi respectate regulile”

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat, luni, că nu vrea să transmită populației că urmează o stare de urgență, pentru că are încredere în cetățeni. Ministrul a spus că în prezent sunt „focare regionalizate” de coronavirus, iar câteva județe ocupă podiumul în privința numărului de cazuri la suta de mii de locuitori. Vela a susținut că trebuie o comunicare mai bună pentru a fi respectate regulile, iar el crede că dinamica acestei creșteri se va opri, scrie g4media.ro.

,,E clar că avem o creștere, că avem focare care sunt regionalizate. Dacă ne uităm la cazurile la suta de mii de locuitorui, sunt câteva județe care ocupă podiumul. Dacă ne concentrăm pe a comunica mai bine, a explica cetățenilor din anumite zone că trebuie să respectăm regulile, eu cred că dinamica acestei creșteri se va opri și vom fi într-un platou de siguranță și apoi sper că vom și coborî. (…) Nu vreau să transmitem populației că urmează o stare de urgență, pentru că eu am încredere în cetățeni și cred că vom trece cu bine și peste această provocare”, a declarat ministrul.

Alte articole:   59 de cazuri noi de COVID-19, la Brașov

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De top în Brașov