blog-logo

Un bărbat a fost reținut de polițiștii din Brașov

Un bărbat a fost reținut de polițiștii din Brașov

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție” și “lovirea sau alte violențe”.

În fapt, la data de 19 iulie 2020, în jurul orei 08.15, polițiștii au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 50 ani din mun. Făgăraș, jud. Brașov, cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic de către fostul său concubin, în vârstă de 55 ani.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că la data de 17.06.2020, Judecătoria Făgăraș a emis pe numele bărbatului ordin de protecție prin care i se impunea păstrarea unei distanțe minime față de fosta sa concubină și față de locuința acesteia.

Cu toate acestea, bărbatul a încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecție, în sensul că s-a deplasat la domiciliul foste sale concubine din mun. Făgăraș, jud. Brașov și ar fi agresat-o fizic pe aceasta.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.        

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor, potrivit purtătorului de cuvânt al I.P.J. Brașov, subcomisar Alina Ivan.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   INCREDIBIL Pentru ce a cerut finanţare administraţia Coliban de la bugetul de stat?!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate