blog-logo

Bărbat din Jibert reținut pentru „tentativă de omor” și „tâlhărie calificată”

Bărbat din Jibert reținut pentru „tentativă de omor” și „tâlhărie calificată”

Polițiști din cadrul Serviciul de Investigații Criminale Brașov, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “tentativă de omor” și “tâlhărie calificată”.

„În fapt, la data de 19 iulie 2020, în jurul orei 07.30, polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Hoghiz au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că într-un imobil situat pe raza localității Jibert din județul Brașov se află o persoană de sex feminin în stare de inconștiență, ce prezintă urme vizibile de violență”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, agent de politie Nadia Olaru.

Alte articole:   Primarul din Sânpetru, incompatibil?!

La fața locului s-au deplasat imediat polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Hoghiz, care au identificat persoana în cauză ca fiind o femeie, în vârstă de 80 ani, ce se afla în stare de inconștiență.

A fost solicitată intervenția unui echipaj medical, femeia fiind preluată și transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, s-a constituit echipa operativă formată din polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Secției 6 Poliție Rurală Hoghiz și lucrători din cadrul Serviciului Criminalistic Brașov, care, cu ocazia cercetărilor efectuate, au stabilit faptul că în noaptea 18/19.07.2020, A.N. ar fi pătruns, fără drept, în interiorul imobilului persoanei vătămate unde ar fi agresat-o fizic pe aceasta și ar fi sustras mai multe bunuri.

Alte articole:   Incendiu, azi-noapte, la Hărman

Polițiștii au reușit identificarea rapidă a autorului, acesta fiind un bărbat, în vârstă de 36 ani din localitatea Jibert.

În urma probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate