blog-logo

Raed Arafat: „Mâine estimăm că vom avea cea mai sumbră raportare de la începutul pandemiei!”

Raed Arafat: „Mâine estimăm că vom avea cea mai sumbră raportare de la începutul pandemiei!”

Raed Arafat: „Pe lângă raportarea de la ora 13:00 noi mai avem una internă la ora 18. Față de ieri la ora 18, astăzi au fost numărate 860 de cazuri noi. Deci mâine la prânz ne așteptăm, dacă nu există ajustări, că vom depăși 860 de cazuri”.

Raed Arafat mai spune că numărul pacienților de la ATI a crescut deja, față de cifra raportată astăzi la ora 13. Anterior acesta confirma faptul că nu mai există niciun loc la ATI în spitalele și secțiile COVID din Capitală.

Principalele declarații (la Digi24):

Situația începe să fie îngrijorătoare, înseamnă că în București apar tot mai multe cazuri de terapie intensivă.  Am mai dus pacienți din București în altă parte noaptea, că nu mai erau locuri.

Noi mai avem o analiză între 18 și 18, care ne arată trendul. Numărul de azi de la ora 18, avem 860 de cazuri. Deci mâine ne așteptăm, dacă nu există ajustări, că vom depăși 860 de cazuri. Dar vom vedea, oricum cifra e mare pentru perioada 18-18 analizată în fiecare zi. Cazuri noi, nu retestări. 

În weekend poate să scadă numărul, că sunt mai puține teste.

905 români au cerut să fie externați până acum, nu am deocamdată cifra exactă câți s-au întors la spital pentru că starea lor era mai gravă, dar încercăm să aflăm.

Să nu mai asculte oamenii de cei care transmit vrute și nevrute. Faptul că asimptomaticii nu transmit, de exemplu. Studiile jurnalelor prestigioase, Centrul de control din SUA spun că și aceștia transmit. 

Semnalul este că sunt tot mai multe cazuri grave!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.