blog-logo

Percheziții la traficanți care vindeau droguri în cluburile din Brașov

Percheziții la traficanți care vindeau droguri în cluburile din Brașov

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. din Ploieşti, au efectuat 7 percheziţii domiciliare, în municipiul Braşov, la persoane bănuite de trafic de droguri. 30 de mandate de aducere au fost puse în executare.

La data de 16 iulie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Ploieşti, au indisponibilizat în urma percheziţiilor, aproximativ 40 de grame de cannabis, comprimate MDMA, o plantă de cannabis, MDMA Cristal, seminţe de cannabis, cântare, grindere, mai multe recipiente şi plicuri folosite la ambalarea şi depozitarea drogurilor, precum şi 3.600 de lei.

Poliţiştii au documentat, începând cu luna septembrie 2019, activitatea infracţională a unei grupări infracţionale formată din 5 persoane, implicată în traficul de droguri de risc şi mare risc (cannabis, cocaină, comprimate de ecstasy şi MDMA).

Alte articole:   Cristian Diaconescu, președintele PMP: Modificarea Constituției, o necesitate imperativă în funcționarea Statului

Din cercetări a reieşit că, o parte din droguri ar fi fost distribuite în cluburi de pe Valea Prahovei şi municipiul Braşov, până în prezent fiind depistate 25 de persoane ce s-ar fi aprovizionat cu droguri pentru consum de la membrii grupării.

Persoanele vizate au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Ploieşti pentru audieri, urmând ca după finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale.

La acţiune au participat poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Braşov, iar suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

La activităţi au participat jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Burebista” Braşov şi Grupării de Jandarmi Mobile „Matei Basarab” Ploieşti.

Alte articole:   SONDAJ: PSD se menține la 40%, PNL scade la 17%, USR la 11%, iar AUR crește la 15%

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate