blog-logo

Dino Parc Râșnov împlinește 5 ani și dă startul Sleep Over

Dino Parc Râșnov împlinește 5 ani și dă startul Sleep Over

Dino Parc Râșnov aniversează cinci ani de zâmbete oferite și primite, iar pentru a sărbători îi invită pe cei mici și cei mari să-și petreacă noaptea alături de dinozauri.

În următoarele 5 weekenduri Dino Parc Râșnov va organiza Sleep Over în fiecare vineri și sâmbătă noapte, cu toate măsurile de siguranță și de distanțare asigurate.

Corturile vor fi așezate la distanță de cel puțin 2 metri unele de altele, va fi dezinfectant la discreție, băile cu apă și săpun vor fi disponibile, iar cei care uită să își ia mască de protecție vor primi una.

La intrare se va măsura automat temperatura prin intermediul unui ecran digital, iar temperatura maximă acceptată va fi de 37,3 grade.

Alte articole:   Licitaţie pentru întocmirea de documentaţii cadastrale la unele drumuri judeţene

Datele disponibile pentru a vă petrece noaptea alături de dinozauri sunt: 17-19 iulie / 24-26 iulie / 31 iulie-2 august / 7-9 august / 14-16 august.

Rezervările vor fi preluate doar pe adresa de email: info@dinoparc.ro, unde se va specifica data aleasă și tipul de cort dorit (de 2 sau de 4 persoane), în limita locurilor disponibile (8 corturi de 2 pers și 8 corturi de 4 pers).

„Vom avea foc de tabără, 5 dinozauri mișcători, multe jocuri distractive cu distanța regulamentară între participanți și traseul de noapte ghidat printre dinozauri, când îi veți vedea pe marele Seismosaurus și prietenii lui”, promit organizatorii.

Accesul în parc se va face începând cu ora 18:00, pentru un cost de 40 de lei pentru copii și 50 de lei pentru adulți (copiii sub 3 ani intră gratuit). De asemenea, se poate rămâne alături de dinozauri și a doua zi, fără alte taxe suplimentare, iar la micul dejun se va servi ceai, cafea și croissante pentru toți participanții.

„Noi vom asigura cortul și izoprenul, iar pe voi vă rugăm să veniți pregătiți cu restul echipamentului, pentru ca fiecare familie să se folosească de materialele personale (saci de dormit, pături, lanterne, gustări etc), pentru a petrece o noapte de neuitat alături de dinozauri”, au mai spus organizatorii.

Toată lumea se va bucura de concursuri și premii instant, cu păstrarea măsurilor de protecție sanitară.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.