blog-logo

Câți angajați din Sănătate s-au infectat cu noul coronavirus, până acum, în județul Brașov?

Câți angajați din Sănătate s-au infectat cu noul coronavirus, până acum, în județul Brașov?

Conform unei statistici realizate de platforma Solidaritatea Sanitară, în județul nostru există 75 de cadre sanitare infectate, în acest moment, cu coronavirus.

Astfel, cele mai multe cadre medicale infectate cu SARS-CoV-2 sunt la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov. Acolo au fost afectați de acest virus 26 de angajați. Pe locul doi ca număr de îmbolnăviri în rândul personalului medical se află Spitalul de Neurologie, cu 21 de persoane infectate. Serviciul Județean de Ambulanță Brașov are 10 angajați testați pozitiv, în timp ce alte șase cadre medicale s-au îmbolnăvit la Spitalul pentru Copii din Brașov.

Conform datelor publicate de Solidaritatea Sanitară, 3 cadre medicale infectate sunt la Spitalul Municipal Codlea, două la Spitalul Militar din Brașov și câte un angajat bolnav avem la Maternitatea Brașov și Spitalul de Boli Infecțioase. Alți cinci angajați din Sănătate care s-au infectat cu noul coronavirus lucrează la cabinete de familie sau farmacii. Județul Brașov are, în acest moment, 2.130 de cazuri de infectare cu noul coronavirus și este pe locul 3 la nivel național, ca număr de infectări.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   COVID-19. Incidență de 10,92/mie în municipiul Brașov! Rată de infectare de 12,65/mie la Sânpetru! Peste 10/mie în alte 4 localități din județ

Leave a Reply

Your email address will not be published.