blog-logo

Un tânăr a fost reținut după ce a încălcăt ordinul de protecție

Un tânăr a fost reținut după ce a încălcăt ordinul de protecție

Polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Feldioara efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție” și “violența în familie”.

,,În fapt, la data de 12 iulie 2020, în jurul orei 19.00, polițiștii au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 32 ani, din localitatea Sânpetru, județul Brașov, cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic de către concubinul său, în vârstă de 26 ani.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că la data de 18.06.2020, Judecătoria Brașov a emis pe numele bărbatului, ordin de protecție prin care i se impunea păstrarea unei distanțe minime față de locuința concubinei sale.

Cu toate acestea, bărbatul a încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecție, în sensul că s-a deplasat la domiciliul concubinei sale din localitatea Sânpetru, județul Brașov și ar fi agresat-o fizic pe aceasta.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, potrivit I.P.J. Brașov.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate