Container de decontaminare în curtea Spitalului Municipal Făgăraş

Container de decontaminare în curtea Spitalului Municipal Făgăraş

Spitalul Municipal „Dr. Aurel Tulbure” din Făgăraş a primit un container de decontaminare care a fost amplasat în curtea instituţiei.

Containerul a fost achiziţionat cu ajutorul Fundaţiei pentru SMURD şi dat în folosinţa spitalului, astfel încât acesta să respecte toate normele de siguranţă împotriva îmbolnăvirilor.

Acesta este folosit pentru minimizarea riscului de contaminare cu noul coronavirus atât în rândul salvatorilor expusi zilnic unui astfel de pericol, cât și în rândul pacienților care beneficiază de servicii medicale de urgență în județul Brașov.

Potrivit reprezentanţiilor Spitalului Municipal Făgăraş, infrastructura clădirii nu permitea respectarea normelor de decontaminare a echipajelor după transportul unui pacient contagios, însă, acum containerul de decontaminare este disponibil atât pentru echipajele SMURD, cât și pentru echipajele Serviciului de Ambulanță Județean Brașov.

Alte articole:   Iohannis își cere scuze după ce a facut o eroare în formula de calcul pentru cele 3 scenarii luate în calcul pentru școli
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate