blog-logo

Scandal, într-o locuință din Brașov

Scandal, într-o locuință din Brașov

Polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,amenințarea” și ,,distrugerea”.

,,În fapt, la data de 09 iulie 2020, în jurul orei 21.15, polițiștii au fost sesizați de către o femeie din municipiul Brașov, cu privire la faptul că ar fi fost amenințată cu acte de violență de către concubinul său.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul în cauză s-ar fi deplasat la locuința părinților săi, loc în care se afla concubina sa și ar fi amenințat-o pe femeie cu acte de violență, totodată deteriorând, prin lovire, ușa de acces a imobilului.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat, fiind dispuse măsura evacuării temporare a acestuia din locuința comună și păstrarea unei distanțe de 100 de metri față de concubina”, potrivit purtătorului de cuvânt al I.P.J. Brașov, subcomisar Alina Ivan.

Alte articole:   INS: Spor natural negativ, în iunie

 Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea  unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.