blog-logo

Admitere liceu 2020. Astăzi se afișează rezultatele repartizării la licee

Admitere liceu 2020. Astăzi se afișează rezultatele repartizării la licee

Absolvenții de clasa a VIII-a din județul Brașov și din țară vor afla astăzi, 10 iulie, la ce liceu au intrat, după publicarea rezultatelor la repartizarea computerizată.

Conform normelor stabilite de Ministerul Educației, repartizarea la liceu va fi facută doar în cazul elevilor care au reușit să obțină cel puțin media 5 la examenele Evaluării Naționale și la absolvirea gimnaziului.

Elevii au completat fișele cu opțiunile pentru înscrierea la liceu în intervalul 2-6 iulie, iar în funcție de preferințele lor și de notele obținute, aceștia vor fi distribuiți.

Tot astăzi, va fi publicată lista cu locurile neocupate în unităţile de învăţământul liceal de stat din judeţul Brașov.

Alte articole:   Au reînceput lucrările la „Drumul pe sub munte”

În perioada 13 – 20 iulie, se vor depune sau transmite dosarele de înscriere la şcolile la care candidaţii au fost repartizaţi.

Cea de-a doua etapă de admitere în învăţământul liceal de stat pentru candidaţii din seria curentă, precum şi pentru cei din seriile anterioare care nu împlinesc 18 ani, va avea loc în perioada 24 iulie – 4 august.

Conform IȘJ Brașov, în anul școlar 2020-2021sunt 3.108 de locuri, în cele aproape 40 de colegii și licee din tot județul.

Listele pot fi consultate AICI.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate