blog-logo

Un șofer din Brașov a ajuns în arest

Un șofer din Brașov a ajuns în arest

La data de 06 iulie a.c., în jurul orei 09.10, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Feldioara au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 50 ani, care conducea un autoturism pe raza localității Budila, județul Brașov.

,,Procedându-se la verificarea în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculului condus, cadrele de poliție au constatat faptul că bărbatul în cauză nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că autoturismul nu este înmatriculat, iar plăcuțele cu numărul de înmatriculare montate pe autoturism aparțin altui autovehicul.

Conducătorul auto a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și  “punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, potrivit purtătorului de cuvânt al I.P.J. Brașov, subcomisar Alina Ivan.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate