blog-logo

ULTIMĂ ORĂ: Șase minori intoxicați cu ciuperci, în satul Peștera!

ULTIMĂ ORĂ: Șase minori intoxicați cu ciuperci, în satul Peștera!

Poliția Stațiunii Bran a fost sesizată prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că mai multe persoane acuză stări de rău și solicită asistență medicală.

Potrivit IPJ Brasov, din cercetări a rezultat faptul că 6 minori, cu vârste cuprinse între 4-12 ani, împreună cu un adult, asistent social al unei fundații, în timp ce se aflau la o cabană, care aparține fundației, s-ar fi intoxicat în urma consumării unor ciuperci pe care le-au cules din pădure și ulterior le-au gătit. Persoanele în cauză au primit îngrijiri medicale la fața locului, ulterior fiind transportate la spital pentru investigații medicale suplimentare. Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate starea de fapt.

Alte articole:   Strategia de Dezvoltare Locala a Municipiului Codlea pentru perioada 2021-2027

Potrivit ISU Brasov au fost transportati la spital o femeie de 56 de ani si 6 copii cu varste cuprinse intre 4 si 12 ani care acuzau stari de rau in urma unei posibile toxiinfectii alimentare cu ciuperici.

Cele 7 persoane se aflau in satul Peștera. Toate persoanele erau constiente si au fost transportate la Spitalul de Padiatrie (copiii), respectiv la Spitalul Judetan (adultul) pentru investigatii suplimentare.

La fata locului s-au deplasat un echipaj SMURD si o ambulantă SAJ. Toate persoanele au fost evaluate la fata locului.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate