blog-logo

EXCLUSIV Sondaj al Federației Naționale a Părinților: 80% nu cred în eficiența școlii online

EXCLUSIV Sondaj al Federației Naționale a Părinților: 80% nu cred în eficiența școlii online

Odată cu deschiderea școlilor în toamnă, atât instituțiile statului, la nivel central și local, cât și familiile, părinții și elevii vor trebui să împartă responsabilitatea unor reguli de prevenire a infecției cu coronavirus, reguli care se stabilesc chiar zilele acestea de către un grup de lucru interministerial. 

Rămâne ca Institutul Național de Sănătate Publică să vină cu un draft de reguli sanitare care vor fi dezbătute în cadrul grupului de lucru săptămâna viitoare.

Părinții nu știu ce este mai bine pentru copiii lor. Iată ce a declarat, pentru newsbv.ro, Cătălin Nan, președintele Comitetului Județean al Părinților Brașov și vicepreședintele Federației Naționale a Părinților:

„Aproape jumătate dinte ei spun că mai bine îi țin acasă, de frică să nu se îmbolnăvească, iar cealaltă jumătate vor să meargă la școală, cu un set de norme de prevenție. Ceea ce este semnificativ, din punctul meu de vedere, este că 80% dintre părinții chestionați într-un sondaj făcut de Federație (circa 12.000 de persoane la nivel național) spun că școala online nu este o soluție. Aceasta este, cred, adevărata problemă: faptul că părinții nu cred că școala online este o soluție. Acum, scenarii putem face de tot felul…”.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Brașovul, singurul oraș care se vrea cu pretenții din România, dar nu are colectare selectivă

Leave a Reply

Your email address will not be published.