blog-logo

Crimă la stână. Tânăr ucis pentru o găleată cu apă. O fetiţă a rămas orfană

Crimă la stână. Tânăr ucis pentru o găleată cu apă. O fetiţă a rămas orfană

Săptămâna trecută, în urma unei altercații verbale, un cioban care lucra la o stână aparținând soției primarului comunei Bunești, l-a înjunghiat mortal pe un tânăr de 21 de ani. Totul a pornit de la o găleată cu apă. Evenimentul s-a petrecut în prezența primarului din Bunești Mircea Pălășan. Acesta a acordat și primul ajutor.

Tânărul lucra ca zilier la stână. În urmă cu ceva timp i-am dat tânărului  bani să-și cumpere un cal. În contrapartidă tânărul lucra la stână. Stâna nu este a mea, este a soției. Eu sunt primar, nu am voie să am stână. Aceasta nu este  înregistrată pe PFA sau persoană juridică. Atacatorul are 51 de ani. Un eveniment regrtabil. Tânărul a fost înmormântat în cursul zilei de Duminică”, a declarant pentru ASUM primarul Mircea Pălășan.

Alte articole:   Brașovul, locul 4 la exporturi și locul 5 la importuri din China

Tânărul era tatăl unei fetițe. Mai mult, concubina acestuia este însărcinată cu gemeni! Autorul a fost arestat. Un eveniment tragic, regretabil! Se impune un control din partea autorităților la toate aceste stâne din județul Brașov. Săptămâna trecută a mai avut loc un eveniment tragic. Victima a fost un orfan de 16 ani.

Autorul crimei a fost reținut de polițiști, iar instanța a dispus arestarea preventuivă a acestuia. „În baza art. 202, art. 223 alin. 2 raportat la art. 226 Cod procedură penală, admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov şi, în consecinţă: Dispune arestarea preventivă a inculpatului GRAURE ANDREI-NICOLAE, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de «omor», prevăzută de art. 188 al. 1 Cod penal, pe o durată de 30 de zile, de la 02.07.2020 şi până la data de 31.07.2020 inclusiv. În baza art.275 alin. (3) C. proc. pen. cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia, onorariul apărătorului din oficiu urmând a fi suportat din fondurile Ministerului Justiţiei. Executorie. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 02.07.2020, ora 17.45”.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.