Angajatori din Brașov amendați de I.T.M., în luna iunie

Angajatori din Brașov amendați de I.T.M., în luna iunie

Având în vedere Strategia Nationala privind reducerea incidentei muncii nedeclarate, Inspectoratul Teritorial de Munca Brasov face publice rezultatele controalelor ce au vizat depistarea si sancționarea muncii nedeclarate, controale efectuate de inspectorii de munca braşoveni în luna iunie 2020.

Astfel, cu ocazia desfășurării celor 221 controale, au fost depistate 24 persoane care desfasurau muncă nedeclarată pentru care  un număr de 12 angajatori au fost sanctionați  cu  amenzi  în valoare de 320.000 lei.

În ceea ce priveşte respectarea prevederilor, HG.905/2017 (privitor la completarea si transmiterea REVISAL) au fost efectuate un număr de 175 de controale,  în urma cărora au fost fost alicate 2 avertismente.

Alte articole:   Administrația PNL a ratat oportunități pentru Brașov. Marian Rasaliu și Florin Orțan vor lupta pentru potențialul județului

Pentru celelalte nereguli depistate de către inspectorii de muncă  în domeniul relațiilor de muncă, angajatorii au fost sancționați cu amenzi în valoare de 28.00 lei.

Tot în luna iunie, în domeniul securității și sănătății în muncă,  inspectorii au efectuat un număr de 186 controale în urma cărora au fost sancționați pentru neconformitățile constatate un număr  de 49 angajatori cu amenzi în valoare de 57.000 lei si 51 de avertismente, a declarat inspector şef Adrian REIT.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate