FOTO & VIDEO Amendă de 20.000 de lei și restaurant închis la Prejmer

FOTO & VIDEO Amendă de 20.000 de lei și restaurant închis la Prejmer

Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorului a dat o amendă de 20.000 de lei și a dispus închiderea unității din cauza neregulilor majore găsite în timpul controlului.

„Au fost identificate zeci de kilograme de produse alimentare expirate. Depozitarea era neconformă, multe produse nu avea elemente de identificare”, a precizat comisarul șef regional, Sorin Susanu.

Din informațiile pe care le deținem este vorba despre restaurantul Dasmin.

De asemenea, după ce reprezentanții restaurantului respectiv au organizat, aseară, o petrecere fără respectarea măsurilor de protecție împotriva coronavirus, polițiștii brașoveni s-au autosesizat și ei. În urma activităților de verificare, politistii din cadrul Inspectoratului de poliție Judetean Brasov – Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice si Serviciul Ordine Publică, au aplicat amenzi contravenționale pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020 privind unele masuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid 19 și a OUG 28/1999 privind obligatia operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, în valoare de 11.500 lei.

Alte articole:   Jucătorii echipei de polo Corona Brașov au protestat în fața Primăriei
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate