blog-logo

Consililul Județean vrea un studiu privind estimarea potențialului de colectare separată a biodeșeurilor și a potențialului de compostare individuală

Consililul Județean vrea un studiu privind estimarea potențialului de colectare separată a biodeșeurilor și a potențialului de compostare individuală

Consiliu Județean Brașov a lansat licitația pentru realizarea unui „Studiu privind estimarea potențialului de colectare separată a biodeșeurilor și a potențialului de compostare individuală”.

Studiul mai sus menționat face parte din categoria studiilor de cercetare sociologică, metoda de estimare fiind una statistică. Valoarea estimată a achiziției publice este de 175.336,13 lei, la care se adaugă TVA în valoare de 33.313,87 lei. Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 20 iulie 2020, ora 15.00.

Obiectul studiului este estimarea cantităților de biodeșeuri care ar putea fi colectate separat la nivelul județului Brașov și tratate aerob sau anaerob și a potențialului de compostare individuală (număr de gospodării și cantități de deșeuri compostate).

Alte articole:   Risc maxim de avalanșe în Munții Făgăraș

Prin realizarea studiului se vor obține date care se referă la cantitățile anuale de biodeșeuri estimate a fi generate, potențialul de colectare pentru fiecare dintre sursele de generare și potențialul de compostare individuală. Aria de analiza este intreg judetul Brasov, mediul urban si mediul rural.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate