blog-logo

Trenul Intercity Corona circulă din nou pe ruta Budapesta – Braşov

Trenul Intercity Corona circulă din nou pe ruta Budapesta – Braşov

Ca urmarea a ridicării restricţiilor epidemiologice, începând cu ziua de mercuri a fost repus în circulaţie trenul Intercity Corona, pe ruta Budapesta – Braşov, care se va întoarce în Capitala Ungariei pe 3 iulie – a anunţat compania ungară de căi ferete MÁV, citată de MTI și preluată de Rador, scrie g4media.ro.

Potrivit unui comunicat postat pe site-ul companiei, pe teritoriul Transilvaniei acest tren va trece prin oraşele Oradea, Cluj-Napoca, Gheorgheni, Miercurea Ciuc, Băile Tuşnad şi Sfântu Gheorghe. Pe teritoriul Ungariei, trenul va opri în gările Szolnok, Törökszentmiklós, Kisújszállás, Karcag, Püspökladány, Báránd, Sáp, Berettyóújfalu, Mezőpeterd şi Biharkeresztes.

Garnitura de tren a fost modernizată, având în compunere vagoane de dormit şi vagoane cuşetă cu aer condiţionat. Compania MÁV aminteşte că, potrivit reglementărilor din România şi Ungaria, purtarea măştii de protecţie în trenuri este obligatorie. Pe site-ul MÁV se mai precizează că trenul internaţional Harghita IC, care circulă pe timp de zi, pe aceeaşi rută, încă nu a fost repus în circulaţie, aceasta urmând să se facă probabil la sfârşitul verii, potrivit g4media.ro.

Alte articole:   Adolescentă din Mândra, căutată de polițiști

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.