Transfăgărăşanul se redeschide circulaţiei rutiere

Transfăgărăşanul se redeschide circulaţiei rutiere

Transfăgărăşanul reia circulația rutieră începând de astăzi, 1 iulie între Piscul Negru şi Bâlea Cascadă, pentru toate categoriile de autovehicule.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă că, miercuri, începând cu ora 8:00, circulaţia rutieră pe Transfăgărăşan, între Piscul Negru şi Bâlea Cascadă, se va deschide pentru toate categoriile de autovehicule.

Circulaţia pe timpul nopţii va fi în continuare restricţionată.

 ,,Miercuri, 01 iulie 2020, începând cu ora 8:00, circulaţia rutieră pe Transfăgărăşan, între Piscul Negru şi Bâlea Cascadă (km 104+000 – km 130+800), se va deschide pentru toate categoriile de autovehicule, în intervalul orar 07:00-21:00. Pentru siguranţa participanţilor la trafic, circulaţia rutieră este interzisă pe timpul nopţii între orele 21:00-07:00”, a anunţat CNAIR.

Compania face apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile de trafic, mai ales având în vedere instabilitatea atmosferică ce duce la apariţia de fenomene meteorologice spontane care afectează vizibilitatea.

De asemenea, CNAIR îi avertizează pe călători că a fost semnalată prezența urșilor în ultima perioadă în apropiere și îi sfătuiește să nu se apropie de animale, să nu le hrănească şi să informeze imediat autorităţile de prezenţa acestora.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   VIDEO Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, vizită la rampa ecologică a Brașovului
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.