Şapte transferuri pentru echipa de fotbal Corona, în perspectiva Ligii a treia

Şapte transferuri pentru echipa de fotbal Corona, în perspectiva Ligii a treia

Echipa de fotbal CSM Corona Braşov are şapte jucători noi în lot, dintre care trei portari, Daniel Mutu, Mihai Laszlo şi Sebastian Ciuperceanu, trei mijlocaşi, Ştefan Nicolau, George Lingurar şi Richard Aszalos şi un atacant, Iulian Nechita.

Antrenorul echipei CSM Corona Braşov, Călin Moldovan a declarat că este mulţumit de transferurile făcute, mai ales că jucătorii au fost aduşi în perspectiva sezonului viitor.

„Cu excepţia portarului Mutu, toţi jucătorii transferaţi sunt foarte tineri, sunt braşoveni şi au fost aduşi în perspectiva sezonului viitor. Aszalos şi Nicolau se încadrează în regulamentul federaţiei pentru liga a treia, şi suntem siguri că împreună cu jucătorii cu experienţă pe care deja îi avem în lot, vom avea o echipă frumoasă şi competitivă. Este important ca cei tineri să crească având exemple în cei maturi de la care, cu siguranţă, au ce învăţa. Suntem optimişti, suntem mulţumiţi de lot astfel că avem tot ce ne trebuie pentru a ne lupta pentru îndeplinirea obiectivelor”, a precizat Moldovan.

Daniel Mutu a jucat ultima dată la Olimpic Cetate Râşnov, Mihai Laszlo a fost la Voluntari în vreme ce Sebastian Ciupercianu vine de la Gaz Metan Mediaş. Mijlocaşul Ştefan Nicolau a fost la AS SR Braşov, George Lingurar a jucat la Precizia Săcele iar Richard Aszalos a evoluat pentru Olimpic Cetate Râşnov. Atacantul Iulian Nechita a venit la Corona de la Precizia Săcele.Alte articole:   Trafic restricționat pe DN1, la intrarea în Făgăraș dinspre Sibiu, din 10 august
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate