blog-logo

Patru bărbați au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore

Patru bărbați au fost reținuți  de polițiști pentru 24 de ore

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Biroul de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii a 8 infracțiuni de “furt calificat” și “efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos” (9 acte materiale).

Din cercetări a rezultatul faptul că în perioada iulie 2019 – iunie 2020, mai multe persoane, acționând în diferite asocieri, ar fi sustras bunuri din genți, poșete și buzunare în timp ce se aflau în mijloace de transport pe raza municipiului Brașov, iar ulterior ar fi  efectuat mai multe tranzacții bancare de pe cardurile sustrase, fără consimțământul persoanelor vătămate.

În continuarea cercetărilor, la data de 30 iunie 2020, polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale Brașov, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului Criminalistic Brașov, în colaborare cu polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Secției 4 Poliție București, au pus în executare 4 mandate de aducere pe raza mun. București. 

În urma probatoriului administrat în cauză, 4 bărbați cu vârste cuprinse între 50 ani și 66 ani din municipiul București, au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, potrivit purtătorului de cuvânt al I.P.J. Brașov, subcomisar Alina Ivan.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Peste 1 milion de luminițe vor fi aprinse în Brașov pe 30 noiembrie. Cum vor circula mijloacele de transport în comun ale RAT către centrul orașului?

Leave a Reply

Your email address will not be published.