blog-logo

Campion național de K1, candidat la Consiliul Local Predeal

Campion național de K1, candidat la Consiliul Local Predeal

Președintele Alternativei pentru Demnitate Națională – filiala Braşov, Ionel Goidescu, a prezentat, miercuri, o parte din echipa care va candida în Predeal.

Este vorba despre un fost consilier local, Valentin Pop, care va intra în cursa pentru primărie, dar şi un sportiv de performanţă, care a obținut titlul de campion de K1 – Andrei Anastasescu.

 „Vrem să transmitem două mesaje, unul este că încurajăm tinerii să fie următorii decidenţi în administraţia locală şi al doilea, încurajăm sportul atât cel de performanţă, cât şi cel de masă”, a afirmat Goidescu.

Reprezentanții ADN Predeal au în vedere finalizarea unor mai vechi proiecte, care au stagnat, în contextul în care oraşul nu are nici primar şi nici Consiliul Local.

Alte articole:   Polițiștii din Brașov au verificat, sâmbătă, peste 100 de mijloace de transport persoane

Cei de la ADN își propun organizarea unor evenimente sportive de anvergură, care să sprijine dezvoltarea, inclusiv turistică, a staţiunii.

Un exemplu de eveniment sportiv, menit să promoveze Predealul, este organizarea unei gale, cu participare internaţională, imediat după ridicarea restricţiilor privind prevenirea răspândirii COVID-19, promovat de fostul campion naţional la Kempo K1, Andrei Anastasescu.

        „Oamenii spun că vor schimbare, dar se duc tot spre aceleaşi partide.
(…) În ADN am întâlnit oameni cu forţă de muncă, dornici să construiască ceva de la zero”
, a afirmat, în conferinţa de presă, Andrei Anastasescu.

Candidatul la primărie, Valentin Pop, spuen că „sunt foarte multe proiecte în derulare care împiedică paşi noi în dezvoltarea oraşului”, iar pentru unele nefinalizate, precum controversatul proiect al Centrului de Agrement şi Spa, existând o hotărâre judecătorească, de anul trecut, prin care administraţia locală trebuie să returneze 7,5 milioane de lei Ministerului Administraţiei Publice şi Dezvoltării Regionale, plus penalităţi de 7.500 lei pentru fiecare zi de întârziere.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.