Percheziții, la Brașov. Oamenii legii au descoperit societăți ce vindeau componente auto contrafăcute

Percheziții, la Brașov. Oamenii legii au descoperit societăți ce vindeau componente auto contrafăcute

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Brașov, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, efectuează o acțiune de punere în aplicare a 6 mandate de percheziție domiciliară în județele Brașov, Suceava, Ilfov și municipiul București, în două cauze penale, care au ca obiect săvârșirea infracțiunii de contrafacere de desen industrial, faptă prevăzută și pedepsită de art. 52 alin.1 din Legea 129/1992 privind protecția desenelor și modelelor industriale.

,,Din cercetări a reieșit faptul că mai multe societati comerciale ar fi efectuat activități de comerț cu componente auto, susceptibile a fi contrafăcute.

Cu ocazia perchezițiilor vor fi ridicate documente și alte mijloace de probă și vor fi audiate persoane ce au legătură cu obiectul de cercetare.

Alte articole:   Preşedintele Academiei Române: „Scenariul educației exclusiv online va fi catastrofal, iar școala astfel făcută nu va avea niciun folos”

 Activitățile desfășurate de către Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Brașov beneficiază de sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului Criminalistic Brașov, Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Suceava, Poliției Sectorului 4 și Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Ilfov.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate