blog-logo

Nelu Tătaru: ,,Se poate și deceda la 30-39 de ani fără a avea comorbidităţi”

Nelu Tătaru: ,,Se poate și deceda la 30-39 de ani fără a avea comorbidităţi”

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat că instinctul de conservare nu mai există ,,la o parte din concetăţeni” şi le-a recomandat acestora să meargă în secţiile de Terapie Intensivă „să vadă că se poate şi deceda la 30-39 de ani fără a avea comorbidităţi”, potrivit agerpres.ro.

,,Este o recrudescenţă a numărului de cazuri tocmai prin nerespectarea unor reguli şi unor precauţii. Încă nu am terminat acest prim val, încă n-am ajuns la acea viaţă cvasi-normală de care vorbesc spre sfârşitul lunii iulie începutul lunii august.

Încă este primul val, dar noi putem transforma acest prim val într-un val cu două cocoaşe, putem face o a doua cocoaşă care poate fi mai violentă decât prima, în condiţiile în care dacă atunci acţionăm în instinct de conservare, acum parcă acest instinct de conservare la o parte din concetăţenii noştri nu mai există. Le recomand să se uite în jur, să se uite în spitale, să meargă în secţiile de Terapie Intensivă, să vadă dacă într-adevăr există acest coronavirus şi există această infecţie, să vadă că se poate şi deceda la 30-39 de ani fără a avea comorbidităţi, să vadă că un corp medical stă în acele combinezoane, transpirând o zi întreagă, în nişte condiţii grele, foarte grele, dar făcându-şi meseria”, a declarat Nelu Tătaru, la Digi 24. 

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   157 de sancțiuni, în 24 de ore, date de oamenii legii din Brașov

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate