blog-logo

publicitate

Femeie hărțuită și amenințată de un bărbat

Femeie hărțuită și amenințată de un bărbat

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 1 Poliție efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „amenințarea” și „hărțuirea”.

,,În fapt, la data de 29 iunie 2020, în jurul orei 15.00, polițiștii au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 32 ani din municipiul Brașov, cu privire la faptul că fostul său concubin i-ar fi adresat amenințări, atât prin apeluri telefonice, cât și prin mesaje.

 Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că în perioada 15.05.2020 -29.06.2020, bărbatul, în vârstă de 37 ani, ar fi contactat-o telefonic pe fosta sa concubină, atât în timpul zilei, cât și în timpul nopții și i-ar fi transmis mai multe mesaje text cu conținut amenințător, provocându-i acesteia o stare de temere.

Alte articole:   FOTO Cozi la colegiile din Brașov pentru înscrierea la examenele pentru verificarea cunoștințelor de limbă modernă

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea  unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, potrivit purtătorului de cuvânt al I.P.J. Brașov, subcomisar Alina Ivan.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.