Cluburile sportive şcolare şi liceele cu program sportiv îşi reiau activitatea

Cluburile sportive şcolare şi liceele cu program sportiv îşi reiau activitatea

Activitățile sportive, respectiv antrenamentele sau participarea la competiții oficiale, în cadrul cluburilor sportive școlare și al liceelor cu program sportiv se reiau, a anunțat luni, Ministerul Tineretului și Sportului (MTS).

Decizia a fost luată în urma unei întâlniri de lucru între ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, şi ministrul Educaţiei şi Cercetării, Monica Anisie desfăşurată, luni, la sediul MTS.

Astfel, începând din 29 iunie 2020, pot fi reluate activitățile sportive (antrenamente/participare la competițiile oficiale), cu respectarea prevederilor Ordinului comun dintre Ministerul Tineretului și Sportului și Ministerul Sănătății 619/1077 din 12.06.2020.

Ministerul Educației și Cercetării a stabilit cadrul pentru reluarea activităților în unitățile de învățământ cu program sportiv suplimentar (cluburi sportive școlare) și cele cu program sportiv integrat (liceele și școlile gimnaziale cu clase cu program sportiv).

Alte articole:   20.09.2020 - Au fost depistate 1.231 cazuri noi de coronavirus. 83 la Brașov

Ministrul Educaţiei şi Cercetării, Monica Anisie, a declarat că reluarea activităţii sportive pentru copii este esenţială.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate