blog-logo

Primăria Prejmer le cumpără elevilor tablete cu abonament de internet

Primăria Prejmer le cumpără elevilor tablete cu abonament de internet

Pimăria Prejmer este prima din județul Brașov care face astfel de achiziții pentru elevii din localitate. Instituția a publicat anunțul de licitație în sistemul electronic de achiziții publice pentru achiziţionarea a 1.154 de pachete de servicii de trafic lunar de date cu tablete incluse.

„Achziția are în vedere asigurării accesului echitabil și nediscriminatoriu la o educaţie de calitate a tuturor elevilor din comuna Prejmer şi desfăşurării optime a activităţilor de învăţare on-line pe platformele educaţionale, în actualul context socio-educaţional. Fiecare pachet va fi alcătuit dintr-un abonament lunar de trafic de date mobile şi un echipament IT mobil de tip tabletă. Abonamentele lunare de trafic de date mobile se vor activa, la solicitarea autorităţii contractante, începând cu data de 01.09.2020, pe o perioadă de 24 de luni. Echipamentele IT mobile de tip tablete vor fi noi, vor fi livrate cu încărcătoare, cabluri şi orice alte accesorii necesare funcţionării şi vor rămâne în posesia autorităţii contractante după expirarea perioadei contractuale de 24 de luni a abonamentelor lunare”, spun edilii.

Alte articole:   Sondaj newsbv.ro - Sunteți de acord cu reintroducerea tramvaiului la Brașov?

Valoarea estimată a contractului este de 725.000 de lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 13 iulie 2020, ora 15.00.

 

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate