Accident între Brașov și Ghimbav. O femeie însărcinată, dusă la spital

Accident între Brașov și Ghimbav. O femeie însărcinată, dusă la spital

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Brașov a fost alertat să intervină la un accident rutier în care au fost implicate trei autovehicule, pe DN 1, între Brasov si Ghimbav.

La fata locului s-au deplasat doua motociclete SMURD si un echipaj SMURD

„În urma accidentului a rezultat o victima. Persoana este constienta si i se acorda asistenta medicala la fata locului. Victima este o persoana de sex feminin in varsta de 22 de ani, însarcinată in 7 luni, care va fi transportată la Maternitate”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, maior Ciprian Sfreja.

Poițiștii explică cum a avut loc accidentul: „La intersecția străzii Calea Făgărașului cu strada Bucegi din Brașov a avut loc un accident rutier, coliziune între două autovehicule. În urma impactului, unul dintre autovehicule a ricoșat într-un TIR (în partea din spate a acestuia). O persoană a fost transportată la spital pentru investigații medicale. La testarea conducătorilor auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0. Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii accidentului”, spune purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, agent de poliție Nadia Olaru

Accident și la Cristian

De aici, cele doua motociclete SMURD si o ambulanta SAJ s-au deplasat la un alt accident.

În localitatea Cristian, pe strada Lungă nr. 40, un pieton a fost lovit de un autoturism. Barbatul este constient si i se acorda asistenta medicală specializată la fața locului.

Alte articole:   Cutremur, în această, dimineață

„Un bărbat, în vârstă de 52 ani, care conducea un autovehicul pe str. Lungă din localitatea Cristian, a surprins și accidentat un pieton, bărbat, în vârstă de 84 ani, angajat în traversarea străzii. Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii accidentului”, a precizat Olaru.

Foto: ISU Brașov

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.