blog-logo

Accident între Brașov și Ghimbav. O femeie însărcinată, dusă la spital

Accident între Brașov și Ghimbav. O femeie însărcinată, dusă la spital

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Brașov a fost alertat să intervină la un accident rutier în care au fost implicate trei autovehicule, pe DN 1, între Brasov si Ghimbav.

La fata locului s-au deplasat doua motociclete SMURD si un echipaj SMURD

„În urma accidentului a rezultat o victima. Persoana este constienta si i se acorda asistenta medicala la fata locului. Victima este o persoana de sex feminin in varsta de 22 de ani, însarcinată in 7 luni, care va fi transportată la Maternitate”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, maior Ciprian Sfreja.

Poițiștii explică cum a avut loc accidentul: „La intersecția străzii Calea Făgărașului cu strada Bucegi din Brașov a avut loc un accident rutier, coliziune între două autovehicule. În urma impactului, unul dintre autovehicule a ricoșat într-un TIR (în partea din spate a acestuia). O persoană a fost transportată la spital pentru investigații medicale. La testarea conducătorilor auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0. Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii accidentului”, spune purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, agent de poliție Nadia Olaru

Alte articole:   Accident cu victimă, acum, în municipiul Brașov!

Accident și la Cristian

De aici, cele doua motociclete SMURD si o ambulanta SAJ s-au deplasat la un alt accident.

În localitatea Cristian, pe strada Lungă nr. 40, un pieton a fost lovit de un autoturism. Barbatul este constient si i se acorda asistenta medicală specializată la fața locului.

„Un bărbat, în vârstă de 52 ani, care conducea un autovehicul pe str. Lungă din localitatea Cristian, a surprins și accidentat un pieton, bărbat, în vârstă de 84 ani, angajat în traversarea străzii. Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii accidentului”, a precizat Olaru.

Alte articole:   Categorii noi de angajați incluși în etapa a doua de vaccinare anti-COVID-19

Foto: ISU Brașov

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate