Orban: ,,Va fi campanie fără adunări publice, fără mitinguri electorale”

Orban: ,,Va fi campanie fără adunări publice, fără mitinguri electorale”

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, că va fi o campanie pentru alegerile locale fără adunări publice, fără mitinguri electorale, cu respectarea măsurilor de protecţie COVID-19, transmnite Agerpres.

,,Am adoptat în Guvern un proiect de lege prin care propunem data alegerilor 27 septembrie (…). Este adevărat că nu se vor putea organiza adunări publice, mitinguri electorale, normal, dacă se face campanie din casă în casă, candidaţii vor trebui să poarte mască, pentru că în spaţii închise se poartă mască, se va apela la o campanie mai intensă pe media, pe online, că acum online este clar un mijloc de comunicare safe. Trebuie să se adapteze şi candidaţii şi alegătorii”, a afimat prim-ministrul la Digi24.

,,În organizarea secţiilor de vot, evident, trebuie să iei nişte măsuri legate de numărul maxim de persoane care să intre, se stă la coadă la anumită distanţă, trebuie dezinfectanţi, măşti de protecţie, toate regulile trebuie respectate”, a precizat Orban.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Mînzatu: Accesul la tehnologie al elevilor vulnerabili este crucial pentru a asigura acces egal la educație
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.