blog-logo

Marius Mateescu: „Primarul trebuie să fie în slujba cetățenilor, nu a unor grupuri de interese cum a fost până acum”

Marius Mateescu: „Primarul trebuie să fie în slujba cetățenilor, nu a unor grupuri de interese cum a fost până acum”

Candidatul PSD pentru Primăria Predeal, Marius Mateescu- consilier local, este cotat cu cele mai mari șanse pentru Primăria Predeal, în sondajele realizate în plan local. Acesta se bucură și de susținerea unor formatori de opinie din toate domeniile de activitate.

De la muncitori, profesori și recepționeri, până la medici, preoți și oameni de afaceri. Social-democratul a vorbit despre planurile sale de viitor, dar și despre stațiunea cunoscută în trecut ca fiind ”Perla României”.

„Am ales să intru în această cursă pentru primărie pentru că am asistat în ultimii ani la distrugerea unei stațiuni, la îngroparea unei administrații locale și totul din cauza liberalilor care s-au perindat pe la conducerea instituției. Clar că este nevoie de o schimbare majoră la această primărie. Aici trebuie să vină oameni competenți, profesioniști. Nu mai putem continua cu amatori care au doar interese de partid. Primarul trebuie să fie în slujba cetățenilor, nu a unor găști cum a fost până acum. Am intrat în istorie prin faptul că am rămas la Predeal fără primar, viceprimar și Consiliu Local. Nu mai vreau să se întâmple așa ceva în această frumoasă stațiune montană. Vreau să readucem Predealul acolo unde îi este locul, în primele stațiuni ale României”, a spus Marius Mateescu, candidatul PSD pentru Primăria Predeal.

Social-democratul s-a gândit deja la viitorul stațiunii. Împreună cu o echipă de specialiști, Marius Mateescu a întocmit un program bazat pe nevoile cetățenilor. Acesta a prezentat câteva măsuri:

„În primul rând, noi trebuie să facem funcțională primăria. Totul este pe avarie în acest moment. Este nevoie neapărat de un audit să vedem unde suntem. Apoi, trebuie să recâștigăm încrederea cetățenilor în instituție. Vreau ca predelenii să fie alături de mine în toate deciziile importante pe care le vom lua cu privire la viitorul stațiunii. Transparența administrativă va avea întâietate. Avem prinse în programul nostru mai multe măsuri ce țin de dezvoltarea zonei. Modernizarea policlinicii, a Centrului de Permanență și a liceului Mihai Săulescu, mutarea primăriei din Casa de Cultură, aducerea în oraș a transportului metropolitan, atragerea tinerilor în localitate, încurajarea mediului de afaceri, dar și construirea unei creșe.”

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Brașovul va avea peste 1.000 de camere de supraveghere

Leave a Reply

Your email address will not be published.