blog-logo

Administrația PNL la Brașov: Agrementul în paragină, drum județean din pământ, sănătatea în colaps

Administrația PNL la Brașov: Agrementul în paragină, drum județean din pământ, sănătatea în colaps

De vreo câteva săptămâni, administrația județeană liberală ne agresează cu hărți, schițe și poze electorale și ne „amenință” cu realizări mărețe în următorul mandat, că hârtia suportă multe.

Nici nu mai vreau sa vorbesc foarte mult despre aeroport, care a fost folosit propagandistic la fiecare ciclu electoral, de 12 ani și până acum. Într-adevăr anul acesta s-au mișcat lucrurile și la aeroport, dar întrebarea mea este: de ce se mișcă lucrurile doar în an electoral?

În ceilalți trei ani nu s-a mișcat un pai, deși au avut tot sprijinul legislativului, unde s-au votat, în unanimitate, toate proiectele legate de această investiție PRIORITARĂ.

Alte articole:   Valiza cu amintiri a Mariei Butum din satul Veneția de Sus

Dacă tot a venit vremea bilanțului, hai să povestim și despre nerealizările actualei administrații județene:

1. Complexul Agrement de sub Tâmpa zace în paragină de mai bine de 5 ani, după o reabilitare, făcută din banii brașovenilor, de aproximativ 3,5 milioane de euro. Deși acum 2 ani s-a votat înființarea unei biblioteci în incinta complexului și redeschiderea bazei sportive, nici până în ziua de azi situația complexului nu s-a schimbat.

2. Sistemul sanitar județean, după parazitare sa de către clientela de partid a PNL-ului, își arată șubrezimea și e la un pas de colaps în fata crizei sanitare actuale, fiind nevoie să se apeleze la spitalele din județele învecinate.

Alte articole:   Valiza cu amintiri a Mariei Butum din satul Veneția de Sus

3. Drumurile județene nu au mai fost reabilitate de ani buni, ca exemplu poate sta DJ 131B, unde pe o porțiune de aproximativ 15 kilometri asfaltul lipsește cu desăvârșire. Da, în secolul XXI în Brașov sunt drumuri județene de pământ ce se înmoaie la prima ploaie.

Si, cum se spune că o poză face cât o mie de cuvinte, prezin și câteva poze care să ateste cele spuse mai sus.

  • Adrian Iatan,
  • consilier județean PSD
Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.