Primarul din Codlea, despre stadiul investițiilor din municipiu

Primarul din Codlea, despre stadiul investițiilor din municipiu

Primarul municipiului Codlea, Mihai Cîmpeanu, a prezentat, într-o conferință de presă online, investițiile care sunt în derulare și care au fost realizate.

Iată, pe scurt, declarațiile sale:

„Ieri am predat doamnelor directoare de la Scl. gen. nr. 2 si nr. 3 două săli de sport, nou-noute, de care copiii si infrastrcutra sportivă aveau nevoie”.

„S-au finalizat lucrările la parcul Colorom, la standarde ridicate, care să satisfacă nevoile copiilor și părinților, pentru a se putea recrea. De asemenea, se lucrează și la Parcul cu Soare”.

„Pe strada Câmpul Alb se lucrează la captarea apelor pluviale, unde sunt probleme din cauza ploilor”.

„Mai e nevoie de un aviz de la Electrica pentru amplasarea camerele de supraveghere video, care sunt importante nu doar pentru politie, ci si siguranta cetateanului, in general. Contractul e semnat, Priectul Tehnic e făcut”

„Centura ocolitoare – va fi nu doar pentru scoaterea traficului greu, ci și pentru crearea unui pol de dezvoltare economică pentru municipiul nostru. Licitatia se va relua pentru Studiul de Fezabilitate. A existat un ofertant, dar nu a depus actele la timp”.

„Avem un proiect de construire a unui bloc tip ANL. Se lucrează la Studiul de Fezabilitate”.

„Din punct de vedere imobililar, municipiul Codlea a rămas deficitar față de vecini. Nu există ofertă pentru cererea foarte mare de locuințe, generația iar mea, tinerii, caută soluții la Ghimbav, de exemplu”.

Alte articole:   “Bastionul Artiştilor”. Teatru, concerte, spectacole pentru copii şi un cine-concert, în Iulie, la Bastionul Ţesătorilor
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.