blog-logo

publicitate

O bătrână a fost bătută de fiul ei

O bătrână a fost bătută de fiul ei

Polițiști din cadrul Secției 2 Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,violența în familie”.

,,În fapt, la data de 23 iunie 2020, în jurul orei 11.30, polițiștii au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 70 ani din Brașov, cu privire la faptul că, pe fondul unor discuții contradictorii și al consumului de băuturi alcoolice, fiul său, în vârstă de 43 ani, ar fi agresat-o fizic.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat, dispunându-se evacuarea temporară din locuința comună și păstrarea unei distanțe de minimum 200 de metri față de persoana vătămată și domiciliul acesteia.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea  unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor, potrivit purtătorului de cuvânt al I.P.J. Brașov, subcomisar Alina Ivan.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.