Primarul Brașovului: „Nu suntem în situația de a închide Brașovul. Dar…”

Primarul Brașovului: „Nu suntem în situația de a închide Brașovul. Dar…”

Primarul Brașovului, George Scripcaru, a declarat astăzi, într-o confeirnță de presă ținută în fața Primăriei, că nu se pune problema închidereii Brașovului din cauza epidemiei de coronavirus, însă el le-a cerut brașovenilor să înțeleagă că este foarte importantă respectării regulilor de protecție sanitară.

„Trebuie să înțeleagă toată lumea că, dacă respectăm niște reguli, ne protejăm pe noi”, a afirmat Scripcaru, care a ținut să precizeze că nu se impune carantinarea Brașovului. El a atras atenția că trebuie ca lumea să conștientizeze faptul că virusul există, nu este o glumă, și depinde de toată lumea, nu doar de autorități, cum va evoluța infectărea noul coronavirus, dacă respectăm regulile de distanțare fizică și de protecție sanitară.

Alte articole:   Rata de promovare la concursul național de titularizare, sesiunea 2020, în județul Brașov, este de 66,1%

Scripcaru spune că avem de a face cu o panică nejustificată din partea unora, iar regulile de protecție stabilite nu stun doar pentru BRbașov, ci pentru toată țara.

„Nu o să vină cineva să ne ia de mână, să ne urmărească, să gestioneze problemele noastre. De aceea îi rog pe toți agenții economici și instituțiile care au interacțiune cu cetățenii să respecte regulile. Virusul nu este limitat de la o stradă la alta, dintr-un cartier în altul sau dintr-o localitate în alta, de aceea trebuie să gestionăm la nivel local procedurile de prevenție. Facem un apel la fiecare cetățean să fie corect și să spună adevărul, fiindcă am avut situații la Evidența Populației când au venit persoane aflate în autoizolare, care poate erau infectate și nu trebuiau să interacționeze cu alte persoane. De aici există riscul contaminării și implicit alte probleme”, a declarat Scripcaru.

Declarația integrală a edilului o aveti mai jos:

Alte articole:   Constructorul lotului Râșnov - Cristian, în topul drumarilor harnici în iulie
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate