Ministrul Transporturilor a anunțat că drumul Săcele – Valea Doftanei – Câmpina se va realiza anul viitor

Ministrul Transporturilor a anunțat că drumul Săcele – Valea Doftanei – Câmpina se va realiza anul viitor

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a anunțat vineri, la Brașov, că au fost depuse patru oferte pentru realizarea Studiului de Fezabilitate pentru construirea DJ 102I – Săcele – Valea Doftanei – Câmpina. Acesea sunt în faza de evaluare, iar oficialul de la București spune că anul viitor lucrarea ar putea fi realizată.

Bode a precizat că, dacă nu vor fi contestații la desemnarea executantului Studiului de Fezabilitate, care are termen patru luni pentru realizarea acestuia, se va emite o hotărâre de Guvern pentru aprobarea indicatorilor tehnico economici, iar apoi va fi scoasă la licitație proiectarea și execuția drumului.

„Anul viitor se va construi acest obiectiv, între Valea Doftanei și Săcele. Este o arteră cu o lungime de 58 de kilometri destinată traficului ușor între Câmpina și Săcele”, a afirmat Bode.

Reamintim faptul că, pe 19 mai, Compania Națională de Investiții a încheiat licitația pentru realizarea studiului de fezabilitate la drumul Câmpina – Valea Doftanei – Săcele, care va fi o alternativă la DN1 și DN1A.

Foto: Drumul spre Valea Doftanei, în zona Brădet

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Angajatori din Brașov amendați de I.T.M., în luna iunie
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.