blog-logo

Un bărbat a încalcat ordinul de protecție și a agresat-o din nou pe concubina sa

Un bărbat a încalcat ordinul de protecție și a agresat-o din nou pe concubina sa

Polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Feldioara – Postul de Poliție Hărman efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,violența în familie” și „încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție”.

,,În fapt, la data de 18 iunie 2020, în jurul orei 01.20, polițiștii au fost sesizați de către o femeie din localitatea  Sânpetru, județul Brașov cu privire la faptul, că în timp ce se afla la locuința sa, fostul său concubin, în vârstă de 26 ani, ar fi agresat-o fizic.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că la data de 15 iunie 2020, pe numele bărbatului a fost emis ordin de protecție provizoriu prin care i se impunea păstrarea unei distanțe minime față de fosta sa concubină, precum și față de domiciliul acesteia.

Cu toate acestea, bărbatul a încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecție provizoriu, în sensul că s-a deplasat la domiciliul fostei sale concubine și ar fi agresat-o fizic.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea  unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, potrivit purtătorului de cuvânt al I.P.J. Brașov, subcomisar Alina Ivan.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Unde sunt rastelurile pentru biciclete în Brașov? De ce școlile nu sunt dotate cu așa ceva?

Leave a Reply

Your email address will not be published.