blog-logo

Telecabinele Kanzel și Tâmpa circulă, de astăzi

Telecabinele Kanzel și Tâmpa circulă, de astăzi

De astazi, circulă telecabinele Kanzel si Tâmpa. Conform unei informări a operatorului de transport pe cablu, Ana Teleferic, de astazi, au fost puse în circulație telecabina Kanzel (Poiana Brasov – Postavarul) si telecabina Tâmpa.

Cele doua telecabine vor circula, cel putin in prima perioada, de joi pana duminica, in intervalul orar 9.00-16.00. Reprezentanții firmei de transport pe cablu fac un apel la cei care vor sa utilizeze cele doua telecabine sa respecte regulile pentru reducerea riscului de raspandire a coronavirusului, inclusiv cele de distanțare sociala si de purtare a maștii. În această perioada numarul de persoane care pot urca in aceeasi cabina a fost redus, astfel in telecabina Kanzel pot urca maxim 12 persoane, iar în telecabina Tâmpa, maxim 7.

Alte articole:   Elemente de conţinut SEO ce pot afecta viteza de încărcare a unui site! Cum le optimizezi?

Tarifele sunt urmatoarele: Telecabina Kanzel – tarif urcare sau coborare adulti: 25 lei, tarif urcare sau coborare copii: 12 lei, tarif urcare și coborâre 35 de lei adulți, 20 de lei copii; Telecabina Tâmpa – tarif urcare sau coborare adulti: 10 lei, tarif urcare sau coborare copii: 6 lei, tarif urcare și coborâre 18 lei adulți, 10 lei pentru copii.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De top în Brașov