blog-logo

Credit IFN – de ce să alegi acest tip de împrumut?

Credit IFN – de ce să alegi acest tip de împrumut?

In randurile urmatoare ne-am propus sa iti dezvaluim care sunt avantajele unui credit IFN (cum ar fi cel de aici – https://www.simplucredit.ro) si de ce merita sa ii acorzi mai multa atentie.

Inainte de a mentiona care sunt beneficiile unui asemenea produs financiar, trebuie sa iti reamintesc ce este un IFN. Conform BNR, institutia financiara nebancara este o entitate care desfasoara activitate de creditare in conditiile stabilite de lege. Activitatea este reglementata si supravegheata strict de Banca Nationala a Romaniei, astfel ai confirmarea ca orice colaborare cu o astfel de societate este sigura.  

Varietate mare de produse financiare

Unul dintre beneficiile colaborarii cu IFN-ul tine de varietatea mare de solutii de creditare, atat pentru persoane fizice, cat si pentru societati, antreprenori si persoane juridice. Poti accesa imprumuturi de consum, credite ipotecare, imobiliare si micro credite. Societatile nebancare vin cu produse financiare pentru finantarea tranzactiilor comerciale, operatiuni de factoring, credite pentru firme dar si solutii de scontare si forfetare (mai multe detalii gasiti aici).

Alte articole:   Tarifele RCA ar putea fi plafonate la nivelul lunii martie 2022

Conform BNR, entitatile nebancare pot emite garantii si operatiuni de leasing, asumare de angajamente de garantare si de finantare. Legislatia in vigoare permite IFN-urilor sa acorde credite catre membrii asociatiilor  dar si  alte forme de finantare. Se poate observa ca o astfel de societate nebancara vine cu solutii numeroase de credite pentru firme si pentru persoane fizice. 

Flexibilitatea de acordarea a imprumuturilor

Fata de banca, o institutie de tip IFN este mult mai flexibila si mai permisiva atat in cazul persoanelor fizice, cat si-n cazul companiilor. Ai acces mai usor la bani, deoarece conditiile de acordare sunt mai lejere. Aceasta flexibilitate ii ajuta pe clientii care nu au veniturile mari solicitate de banci, sau pe cei care nu au constanta in volumul de incasari, dar si pe antreprenorii si companiile care sunt la inceput de drum ori desfasoara activitati familiale, care presupun cifre de afaceri mai mici decat in cazul comerciantilor. 

Alte articole:   Un cetăţean american şi-a sechestrat soţia şi a ameninţat că o ucide, apoi s-a urcat pe acoperişul casei, înarmat cu o lingură (VIDEO)

Rapiditate de acordare

Conditiile flexibile propuse de IFN-uri fac ca intregul proces de acordare sa fie unul rapid si confortabil pentru toate partile. Astfel solicitantul afla raspunsul in foarte scurt timp de la depunerea documentatiei, intra in posesia banilor, si bineinteles ii poate folosi cum are nevoie.  

Alte avantaje ale imprumutului IFN

Acestea nu sunt singurele beneficii pe care le poti avea colaborand cu o institutie IFN. Poti imprumuta cu usurinta suma maxima, fara garantii, poti obtine imprumutul cu minimum de documentatie. Daca in cazul bancilor ai nevoie de stive de acte, in cazul entitatilor IFN nu te vei lovi de birocratie, poti imprumuta suma dorita cu minimum de harti. 

Alte articole:   Victorii pentru juniorii U17 şi U19 de la FC Braşov în meciurile cu FC Hermannstadt

Intrucat operatorii IFN-urilor cunosc valoarea timpului au venit cu solutii eficiente pentru clientii care doresc sa acceseze imprumuturi rapide fara sa se deplaseze. Procesele de depunere a documentatiei si realizarea cererii se pot realiza online, iar la fel de confortabil vine si raspunsul. 

Daca inca nu ai luat in calcul obtinerea unui credit IFN, acum este momentul sa o faci. Poti sa descoperi ca este sansa ta sa te dezvolti cum trebuie!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.