blog-logo

Rețeaua Privată Regina Maria din Brașov, acuzată de un avocat brașovean de înșelăciune

Rețeaua Privată Regina Maria din Brașov, acuzată de un avocat brașovean de înșelăciune

Un avocat din Brașov s-a luat la ”trântă” cu Rețeaua Privată de Sănătate Regina Maria. Este vorba despre Amalia Szentpeteri, cea care a reușit să îi determine pe procurori să trimită SC Centrul Medical Unirea SRL București (Rețeaua Privată de Sănătate ”Regina Maria”)  în judecată pentru înșelăciune. Primul termen a avut loc deja în data de 9 iunie.

”Primul contract a fost pentru un abonament. Regina Maria se dorește a fi liderul pe piața abonamentelor de servicii medicale. În Brașov este cel mai important furnizor de servicii medicale. Drept pentru care am încheiat un contract pentru un abonament de 13 luni care includea absolut toate consultațiile de care o femeie gravidă ar fi avut nevoie, toate analizele, ambulanță la ușa pacientului, medic pe acea ambulanță. Lucrurile au mers bine atâta timp cât nu am avut probleme. Când am avut probleme, mi s-a închis efectiv ușa în nas.

Pe lângă abonament, am încheiat un contract pentru naștere, asistență la naștere, fiind ferm convinsă că orice mi se întâmplă, indiferent de vârsta sarcinii, voi avea servicii medicale de urgență, voi avea ambulanță la domiciliu 24 din 24 care mă preia cu medic și mă duce la spital. De la 24 de săptămâni se presupunea că ei gestionează și nașterea. Că sunt ultradotați cu o secție de terapie intensivă neonatală cum nu mai are nimeni în Brașov. Numai că lucrurile nu sunt așa. Este păcat că femeile nu cunosc”, a spus Amalia Szentpeteri, citată de transilvania365.ro, care a dezvoltat acest subiect.

Alte articole:   Persoanele care călătoresc în Europa pot folosi cardul european de sănătate și pentru minori

După cele întâmplate, Amalia Szentpeteri a luat decizia de a depunde o plângere penală la Parchet. Ea recunoaște că unitatea medicală a încercat sî se împace cu ea, i s-au oferit sume importante de bani și atât: „Eu am suferit un prejudiciu, dar aici nu este vorba doar de bani. Cumva să ma transform eu într-un complice moral?”.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.