blog-logo

Corona Braşov va da cinci schiori României pentru FOTE şi alţi trei pentru Campionatul Mondial de juniori

Corona Braşov va da cinci schiori României pentru FOTE şi alţi trei pentru Campionatul Mondial de juniori

Schiorii de la CSM Corona Braşov, Andrei Stănescu, Robert Mârţ şi Luca Dumitru vor reprezenta Braşovul şi România la Festivalul Olimpic al Tineretului European în vreme ce Irina Ghiţoc şi Dan Rotaru sunt rezervele României la această competiţie.

La Festivalul Olimpic al Tineretului European (European Youth Olympic Festival), competiţie care va avea loc în perioada 7-12 februarie 2021, în Finlanda, la Vuokatti, Andrei Stănescu, Robert Mârţ şi Luca Dumitru, toţi sportivi U18, vor concura în probele de slalom şi slalom uriaş.

Hunor Szoke

Antrenorul coordonator al secţiei de schi alpin de la Corona Braşov, Emilian Focşăneanu, este încântat că Braşovul va avea atât de mulţi reprezentanţi în competiţii internaţionale şi este de părere că prezenţa la aceste competiţii reprezintă o şansă importantă pentru sportivii Braşovului şi ai Coronei, să se remarce la nivel internaţional.

„Ne-am bucurat să aflăm că Federaţia Română de Schi-Biatlon a definitivat lotul pentru FOTE 2021 şi că CSM Corona Braşov are trei sportivi confirmaţi şi două rezerve. Am încredere în ei că pot obţine rezultate bune atât pentru Braşov şi pentru club cât şi pentru România. Pentru nişte sportivi tineri, participarea la astfel de competiţii este un pas înainte şi au o şansă bună să se remarce pe plan internaţional. Pentru o pregătire cât mai bună a acestor competiţii, ne dorim să participăm la cât mai multe concursuri”.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Marius Dunca: ,,Spitalele brașovene nu primesc finanțare, dar suntem campioni la corupție''

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate